COMMENTS and DISCUSSIONS

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
Dragan
3 years ago

Izvrstan sajt!

Admin
Admin
3 years ago
Reply to  Dragan

Hvala najlepse Dragane. Nadam se da cete biti redovan posetilac sajta jer cemo se truditi da stalno objavljujemo nesto novo i interesantno! Uzivajte!
Thank you very much Dragan. I hope that you will be a regular visitor of the site because we will try to constantly publish something new and interesting! Enjoy!

Dragan
Dragan
3 years ago
Reply to  Admin

Hvala Kulicu, zadovoljstvo mi je da posecujem ovaj sajt!

Atanas Zlatevski
Atanas Zlatevski
3 years ago

Pozdravljam vas rad i vaše novo izdanje, i želim da vam čestitam na kvalitetni i iscrpnim sadržajem, nadam se da će ubuduće biti još zanimljivih tema, pogotovo iz oblasti egzota i papagaja Pozdrav, iz Makedonije I iz Tajlanda

Admin
Admin
3 years ago

Postovani kolega Atanas,
Drago mi je sto ste posetili moj – nas web sajt i sto ste zadovoljni sadrzajem. Prihvatam Vase sugestije i obecavam da cemo predstavljati zanimljive teme o egzoticnim pticama i papagajima. Uostalom to je moja uza specijalnost u avikulturi i po tome web sajt nosi naziv. Posto Vi sada zivite u jednoj vrlo egzoticnoj zemlji u kojoj sam boravio 18 dana i dosta toga upoznao i doziveo, mogli biste da nam se javite sa nekom pripremljenom temom zanimljivog sadrzaja? Rado cemo je objaviti sa verom da ce citaoci biti odusevljeni!
Unapred hvala na saradnji. Javite se!
Srdacan pozdrav i sve najbolje!

Dear colleague Atanas,
I am glad that you visited my – our website and that you are satisfied with the content. I accept your suggestions and promise to present interesting topics about exotic birds and parrots. After all, it is my specialty in aviculture and that is why the website is named. Since you now live in a very exotic country where I stayed for 18 days and got to know and experience a lot, could you contact us with a prepared topic of interesting content? We will be happy to publish it with the faith that readers will be delighted!
Thanks in advance for your cooperation.
Contact us again with comments, suggestions …!
Best regards and all the best!

Slobodan
Slobodan
3 years ago

Sajt obiluje velikim brojem informacija koje mogu biti od koristi ljubiteljima ptica, odgajivačima ali i ornitolozima. Sve pohvale za uložen trud, uz želju da tokom vremena sajt bude sve bogatiiji znanjem. Puna podrška !!!